Bilder på gitarren


                                                        Här är den =)


                                               Och här är den igen =)


                                           Eastone guitar company XD




Gitarren har ju somsagt bara 5 strängar och är ostämd men det allihopa håller vi tyst om.....


                                                      Shhh......

Bedtimes stories

Tjena, tjena! Nu har jag precis kommit hem från att ha kollat på bio - Bedtimes stories - den var jätte bra. Det var ett marsvin med med asa stora ögon och när man såg den hållde jag på att pissa på mig XD
Efter bion så köpte jag, tro det eller ej, men en gitarr-ackords-bibel i den står det lite allt möjligt t.ex. hur man tar ALLA ackord =D. För sånna saker måste man ju kunna om man är en gitarrist (även inte så bra) jag ska ju bli känd när jag blir större ;) Du vet man har ju sina drömmar.
Snart ska jag kanske börja dela ut reklam och tjäna lite cash för jag ska uppgradera mig lite med att köpa mig en ny gitarr för den jag har nu duger inte, för det första har den bara 5 strängar (en har gått av) och för det andra så är den ostämd (och jag är inge bra på att stämma gitarrer.)
Vad kan jag skriva mer om min dag då.....hmm.... Ajuste släkten var ju här oxå, men det kan jag inte berätta så mycket om det var ganska långtråkigt jag satt mest uppe på rummet =/.


Ja så såg min dag ut idag vi får väl se om jag kommer ihåg att jag har en blogg imon eller om jag tror att det bara är en dröm att jag skaffat blogg ;)


Synes och höres!!!


Hare!!  =)


Mmmm... kladdkakor :)

Hejsan! Nu har jag hjälpt att städa huset och det var inte kul. Jag har oxå gjort 2 kladdkakor =) dom vart jätte fina släkten kommer om en kvart. Igentligen skulle dom komma kl 2 men en av mina kusiner skulle åka och simma kl 2 så då hinner han inte komma så då sa vi att dom kunde komma kl 1 och sen ringde vi alla andra och sa att det började 1 istället. Nu har jag iallafall fått en kort paus från allt jobbande så jag lyssnar på musik från youtube - heart shaped box av nirvana -
Jag har lyssnat på den låten flera gånger i rad nu den är seriöst bra ;)
Jag kanske lägger in några bilder på mina fina kladdkakor senare (om jag vet hur man gör =P) Nu ska jag nog gå och hjälpa mamma lite där nere

Hare fint!! =)








                                         Här är mina fina kladdkakor =)
Det här är 1 av mina fina kladdkakor :P
Och det här är den andra =)
                                                       Fina va?


Tack Hilda

Okej jag är ganska ny på bloggandet så jag fattar inte så mycket, men det får ni leva med ;)
Hilda fick hjälpa mig med allt, vad jag skulle göra och så, men det ska jag inte prata så mycket om nu. Idag har jag gjort nada jag vaknade nyss för att några ungar hållde på att ropa på sin pappa utanför fönstret, men så är det när man bor i ett radhusområde.
Snart ska jag gå och äta frukost för en liten del av släkten kommer för att min brorsa har fyllt år =) Nu vet jag inte nått mer jag kan skriva om för dagen har ju nyss börjat ;)

Hare bäst
//Frida =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0