Thailand idag =D

Tjena!! Idag åker jag till TAHILAND =D!! Asså jag fattar inte att jag ska åka idag... ^^. Ajuste i videon jag la ut i förra inlägget så är jag den som har vit skjorta och svart slips ;).
Men klockan 1 idag lyfter jag =D. Så jag kommer att stänga av mobilen kl halv 1 eller tio i 1.
Om det finns internet på hotellet så kanske jag skriver nått inlägg nån gång, men jag tror inte att jag kommer lägga ut någon bild. Men nu ska jag fortsätte packa lite och så, så herrå!!
Jag kommer verkligen att sakna alla <3

Pippi rapp ^^

Hej hej!! Idag har jag inte orkat skriva något, men jag skriver nu istället ;). Om jag vet hur man gör så ska ni få några videoklipp från igår...

Det är jag och Dalya som börja att sjunga ''summer, summer summer time'' sen sjunger Rebecka, Felicia och Evelina ''summer time.'' Sen rappar jag och dalya... osv... Som ni kanske hör så rappar vi en pippi låt ;).

Musikscen idag

Idag kommer jag inte skriva något mer än det här (tror jag.) För idag får vi inte gå hem efter skolan för idag är det ''Musikscen.'' Musikscen är att vi i klassen ska uppträda i Tallbohovsskolan i Aulan. Alla får komma och kolla.
20:- barn (jag tror det var 18 och neråt eller 1 å neråt, eller nått.)
50/40:- vuxna. Och det börjar kl 19:00 (7.)
Så jag kommer nog inte hinna skriva någe mer än det här ''/.

Kina mat ^^

Hejsan!! Idag efter skolan gick jag, Lovisa och Felicia hem till Micke (som vanligt =P.) Vi slutade egentligen efter lunchen, men vi åt hos Micke istället.

Jag vet, tallriken är tom, men ändå ;). Vi åt kina mat, och det var såklart Micke som gjorde maten ;).
Hihi, värsta kocken ^^.
Sen hade hans mamma några massageprylar, och det var as-skönt med massage...^^
Sen skulle vi hem, men när vi satt och väntade på bussen så märkte jag att jag hade glömt mitt busskort hemma ''/. Så jag ringde mamma och hon sa att hon kunde hämta mig om 40 minuter, så jag gick gem till...
igen ^^. Asså han är den ända som gillar att vara med på kort, det är därför jag har så många bilder på han ;).
Nu måste jag skynda mig och byta om till dansen, så herrå!!

Thailand på fredag =D


Dit ska jag få fredag. Okej kanske inte just dit, men jag, pappa och David ska till THAILAND =D. Vi ska dit på fredag =D. Sen kommer jag hem lördag V.45. Under den tiden tror jag inte att jag kan skriva något, men när jag kommer hem ska ni få se. Jag kanske ska skriva nån slags av dagbok när jag är därborta och sn kanske jag kan skriva det jag skrev i den i bloggen, eller nått ;)

Locken i håret...

Igår så duschade jag och då fick jag värsta locken i håret...
Hihi ^^

Ont

Aj, jag har jätte ont i nacken och ryggen. Jag tror att jag legat konstigt ''/.

Nya mobilen ^^

Det är den här mobilen som jag fick ;).
Den funkar jätte bra än så länge, men som ni kanske vet så tappar jag mina mobiler ibland ^^.

Eftersom mamma har köpt en mobil så fick jag hennes gamla:-D

Hej hej!! Nu skriver jag från min mammas mobil, för hon surfar gratis;-) Imon ska jag till tandläkarn. Inte kul "/. Men en kul sak det är att eftersom mamma har köpt en ny mobil så har jag fått hennes gamla mobil:-D. Jag kan lägga ut en bild på dem när jag kommer till min data. Nu måste jag draga mig, så herrå!!

Klipp klipp... ^^

God morgon!! Idag vaknade jag tidigt för pappa höll på att pula lite i köket och därför vaknade jag. Jag har jätte ont i halsen, men det går nog över när jag ätit frukost ;). Nu håller jag på att ta bort mitt nagellack och sen så ska jag klippa dom, för nu är dom lite långa ^^.
FÖRE:
Klipp, klipp...
EFTER:

Hihi, korta va?! ^^

Brushing me teeth ^^

Hej hej!! Nu står jag och borstar tänderna...
Haha ^^
Idag på kvällen gick jag till Nichole för hon hade mini fest. Jag hjälpte henne lite granna. Dom som kom var... Sara, Caroline, Frida M, Frida L (jag), Nikki fick inte komma, nej jag skoja bara, det var väl klart att hon kom, för vi var ju hemma hos henne ;). Där dansade vi, spelade lite spel och åt chips ;).
Nu ska jag gå och lägga mig för klockan har blivit ganska mycket, 00:37 (ungefär 20 i 1)
God natt!!

Måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag... ^^

Hola!! Okej, då ska vi se...
I måndags var det... Juste färgglad/udda, som sagt så lyckades jag inte så bra med det, men men...
Sen hade vi tisdag och då var det rock stil ;)...
Sen bidde det onsdag och då var det pluggis/nörd...
Jag glömde ta av mig tofflorna när jag fotade ^^
Sen på torsdagen, då var den emo ^^
På Fredagen hade vi klackskor/tights ;)
Där fick ni med Trixie på sidan ;). Den här bilden tog jag på kvällen för jag hade glömt att ta den innan, så på den här har jag min pyjamas under så det är därför det går ut sådär på tröjan ;).
Jag fick en bild på Felicia när vi var emo och hon såg ut såhär det dagen...
Sen har jag en sak till att säga och det är... FELICIA, DU VAR JÄTTE FIN I FREDAGS ^^. Du var fin/cool alla dagar, men speciellt i fredags ;). Och du var cooligast på tisdagen, as-cool ;).
Men det var hur jag såg ut under våran ''FASHION WEEK'' ;).

Fame var jätte bra ^^

Hej!! Idag var jag och såg Fame med min pappa. Den var AS-BRA!! Jag skulle kunna tänka mig att se om den =P.
Idag vart det lite sent att lägga upp bilder från veckans ''FASHION,'' men imon, ja imon får ni se ;).
God natt!!
Sitter och sjunger lite tyst för mig själv...
''Fame, I gonna live forever, lalalalalalala. Fame.''

Fame

Morning!! Just nu sitter jag och läser, äter frukost och skriver i bloggen. Idag mår jag inte så bra, men jag hoppas det blir bättre. Jag är lite illamående, och lite yr ''/. Efter skolan idag ska jag kanske åka till pappas jobb. Och när han slutat ska vi isånna fall kolla på bio, vi kanske ska se ''Fame.''
Någon som sett den? Isånna fall, är den bra?
Nu ska jag gå och borsta tänderna, hare bra!! ^^

Hittar inget att ha på mig...

ARGHH...!!! Jag hittar inget att ha imon. Imon ska vi ha klackskor/tights, men jag har inget jag kan ha........ Usch, va jobbigt allt blev nu. Jag måste gå och lägga mig oxå, för jag vill läsa Twilight ''När jag hör din röst.'' ^^.

Min dröm...

Nu sitter jag och äter frukost. Idag ska jag och Felicia vara emo, så jag har plattat håret. Snart ska ja börja göra mig iordning.
Vet ni vad?! Jag drömde en jätte konstig dröm... Jag gick upp och gjorde mig iordning, sennär jag skulle gå till bussen så kollade jag på mina kläder och då hade jag fel byxor på mig. Så då kollade jag på klockan för att se om jag hann springa hem och byta, och då var klockan 2 på natten. Så jag stirrade på klockan länge för att se att det verkligen stämde. Men sen gick jag iallafall hem och påvägen hem mötte jag Natta, hon var oxå påväg till bussen. När hon såg mig frog hon i mig och sa: ''Varför går du hitåt, du kommer missa bussen'' och då sa jag att min klocka var 2 på natten och det trodde hon inte på, sen så gick vi till bussen iallafall. Och jag kollade på mina byxor och suckade djupt. Sen vaknade jag ^^.
Men nu måste jag gå och göra mig iordning. Herrå!!
Jag är för trött för att visas ;)

Maten lagar sig inte av sig själv ^^

Hej!! Internet strular lite så jag kunde inte skriva något imorse, men jag skriver nu iallafall. Idag var det simning med klassen. Som vanligt var det jobbigt och inte så kul =(. Vänta... Asså jag håller på att göra lite mat ;). Pappa kommer hem sent idag så vi fick fixa mat och så själva, men det klarar vi av så bra, hehe, hehe, he. ^^

Honung=onyttigt/gott

Idag har jag ätit massor av mackor med honung på. Sååå onyttigt, men såå gott, tur att det är dans idag ;).
På dansen ska jag ha på mig det här:
Spana in tofflorna ;)

Nagellackborttagningsmedel

Idag ska Felicia och jag ha rock stil ;). Vi får väl se hur jag lyckas med det ^^. Idag efter skolan så ska jag nog åka förbi en sväng hos mamma för att hämta lite saker. T.ex. nagellackborttagningsmedel,  oj det vart ett långt ord =P. För här hos pappa har den tagit slut och jag behöver verkligen ta bort mitt gamla nagellack.
Kolla speciellt mycket på min pekfinger nagel. Haha =P.
Så det måste bort. Det räckte faktiskt till en nagel. och det var:
Tummen ^^

Varit med Felicia

Tjena!! Idag lyckades jag inte så bra med att vara udda/färgglad, men imon, då vi ska vara rockiga, ja då kommer jjag nog klara det (hoppas jag.)
Idag efter skolan var jag med Felicia.
2 fötter för mycket ^^
Hinner inte skriva mer för nu börjar ''Chuck''

FASHION WEEK

God morgon!! Just nu sitter jag och äter frukost. Idag vart det fil och flingor. Denna vecka är det ''FASHION WEEK'' för mig och Felicia. Och den går till såhår: Varje dag har vi olika stilar, vi har bestämt med varandra vikka stilar vi ska ha på vikken dag.
Måndag: Udda/färgglad
Tisdag: Rock
Onsdag: Pluggis/nörd
Torsdag: Emo
Fredag: Klackskor/tights
I slutet av veckan så kommer jag att lägga ut bilder på hur jag såg ut varje dag ;).

Dagens me

Hinner inte skriva för jag ska till kungsängen och säga hej då till min morbror för han ska till Kosovo i 6 månader.
Här är iallafall dagens me...

Dansa så jag blev trött ^^

Hej!! Idag när jag var med Nikkie ringde Natta och sa att hon hade tråkigt så då fick hon komma och vara med oss. Vi åt glass och och kolla på tv och så. Sen på kvällen skulle vi på ''kalas'' hos min äldsta kusin. Han fyllde 18 ;). Han fick en gitarr i present. Han hade några kompisar från bandet med sig så dom satt och lirade några låtar senare på kvällen. Dom är jätte bra ^^. Sen åkte vi hem och jag dansade så jag blev alledes trött och nästan ramlade ihop. Men nu är jag piggare ;).
Nu måste jag gå och tvätta bort sminket, så god natt!!
Jag sitter och kollar på min lava lampa ;)

Nikki är här =)

Nu är jag med Nikki =). Vi bestämde att vi skulle vara hos mig ;). Så nu sitter vi i mitt rum och lyssnar på allt möjligt ;).

Dagens Frida...^^


Full garderob

Hej hej!! Jag har nyss duschat. Just nu väntar jag på att Nikki ska smsa och säga att hon har ätit klart ;). Sen ska vi mötas och bestämma vem vi ska vara hos.
Imorse var det Spy Kids på TV så jag satt och kollade på det ;).
Mamma hade bokat tvättstuga idag, så alla mina kläder är rena nu ^^. Och därför är min garderob ganska full nu =P.
Man kanske inte ser så mycket, men full är dem iallafall ;).

Vi spelada piano, dansade och skratta hysteriskt hela kvällen ^^

Hej! Jag ska alledes strax gå och lägga mig, tänkte bara skriva ett litet inlägg. Idag efter skolan gick jag Mathilda, Felicia och Micke till centrum för att... Hmm... Jag vet faktist inte varför vi gick dit =P. Sen  skulle Felicia och jag vara med varandra. Så vi åkte hem till mig. Som tur var hade jag hunnit städa igår innan hon kom ^^. Vi spelade piano, dansade och skrattade hela kvällen =P. Men nu ska jag gå och leta efter min mobil och sen ska jag gå och lägga mig, så god natt!!


Han såg ut att dö ''/

Hej hej!! snart kommer Nikki för att hämta mig till dansen. Just ni sitter jag och äter nudlar. Jag har ätiti nudlar nästan varje dag den här veckan =P.
Idag var det typ 6 styckna som var sjuka och hemma och Micke vart sjuk under dan så han såg ut som att han skulle dö vikken sekund som helst ''/.

Klassfoto jag ^^

Hej hej!! Snart ska jag gå och lägga mig. Efter skolan gick jag ner till Outlet och väntade på mamma. Sen kom hon och då var det ''sko-time'' ^^. Jag köpte ''Uggs'' och ett par klack skor ;). Sen senare på kvällen kom Natta förbi. Men vi tröttnade på att bara sitta och snacka så vi gick hem till henne och satt på en film. Vi kollade på ''I hennes skor.'' Vi hann inte se hela för den skulle sluta ganska sent. Sen loggade jag in på skolia och såg att klass fotot har kommit. Så jag tänkte att ni kanske ville se hur det blev...:
Haha, här är lilla jag på klass fotot ^^.
Vad tycks?!
Nu måste jag gå och lägga mig så god natt

Havregrynsgröt ^^

God morgon! Just nu sitter jag och äter lite frukost. Idag blev det en nyttig frukost, havregrynsgröt ;). För det är jätte enkelt att göra den. ''Receptet'' är såhär:
1 dl havregryn
2 dl vatten
och sen i i mikron i ungefär 2 minuter (kanske lite till). Osså kanske man kan öppna och röra om ibland ;).
Oftast tar man gröten med mjölk och lingonsylt
Jag brukar ta mycket mer sylt än sådär ^^

Nikki sjuk =(

Hej hej!! Idag var det dans. Nikki var sjuk så hon kunde inte komma =(. Snart ska jag gå och lägga mig för jag går upp så tidigt på mornarna ''/. Men, men, så är det när man har valt att gå i skolan lite längre bort ;).
Nu ska jag sova, så god natt!!
Hihi, fotbolls-klackskor ^^

Ska snart köpa nya skor...

Jag ska snart köpa nya skor och då ska jag köpa dom här:
Hihi, jag vet att typ alla har sånna, men dom ser så sköna ut så jag måste bara ha sånna ^^
Nu ska jag gå och ta en snabb dusch, så herrå ^^

Fastighets reklam ;)

Hej hej!! Jag kollade nyss på hur många besökare jag har och det ba sjunker. Antagligen för att jag inte hinner skriva så mycket ''/.
Det finns en låt som jag inte kan sluta lyssna på typ, och det är den här:
Ni kanske känner igen den från en fastighets reklam ;).

Green Day tröja

Kolla vikken  fin tröja jag har på mig just nu ^^

Jag var där, men jag svara fel ^^

Heej!! Nu är jag hemma igen =). Jag var i säfsen mamma och David och jätte många från släkten på mammas sida.
Mamma visste bara att vi skulle åka dit och att dom skulle fira henne på något sett. Det hon inte visste var att dom bjöd på jätte god mat och fika. Sen vart det en frågesport som handlade om mamma =P. Och vinnaren va min grupp ^^. Vi hade ett fel och den frågan var såhär:
Vart bodde hon när hon var i Japan?
1.   Tokyo
2.   Yokohama
3.   Osaka
Svaret var 2. Yokohama, men vi hade svarat Osaka. Så vi hade fel på den, även fast jag var med när vi var i Japan, men jag var så liten så jag kom inte ihåg precis vart i Japan vi var =P.
Nu måste jag gå och packa för jag ska till mamma ikväll ;).
Herrå ♥

Kommer inte skriva på helgen

Sorry att jag inte skriver lika mycket nu. Jag ska försköka bli bättre på det. Men jag kan tyvärr inte skriva något under helgen, för jag, mamma (som fyllde år igår) och David ska åka till säfsen. Där borta har hennes mamma och nästan hela släkten (på mammas sida) alla dom ska fira henne. Och jag får inte ta med mig datan. Så jag kommer inte skriva mer på helgen från och med...nu!!

Orientering

Morrsning korsning!! Idag är det orientering. Jag ska såklart te med mig pannkakor ;). Jag ska gå med:
Felicia =)
och
Lovisa =)
Hoppas att vi inte ''tappar bort oss'' ^^.
Just nu äter jag frukost. Det vart en macka och runt omkring är det en pannkaka ;).

Blå liten lampa ^^

God morgen!! Jag har klarat en natt till i rummet under trappan =)
Nu har jag fixat lite där inne, så nu finns det en blå lampa som lyser lite svagt. Osså har jag ett litet bord som jag  kan ha datan på, och lite mer ;). Imorron har vi orientering. Jag gillar inte så mycket orientering, men men, jag får väl bara försöka ha kul ;).
Nu måste jag nog gå, så herrå!!

RSS 2.0