Grattis pappa

Hej!! Idag fyller min pappa år, så jag säger bara en sak:

Det gick bra ;)

Morron morron!!
Ville bara säga att det gick bra och sova där nere ;). Jag sov nästan bättre än nånsin, och det bästa var att jag sov hela natten =D.

Rummet under trappan, där ska jag sova

Hej hej!! Eftersom mitt dumma element inte vill sluta ''knacka'' på nätterna så tänker jag inte sova i mitt rum. Jag ska istället sova i rummet under trappan. Det är lite läskigt där nere, men jag kanske iallafall får lite sömn ;).
Lägg märke till det fina täcket och kudden (Harry Potter) =P. Det var inte jag som bäddade. Det var min snälla pappa som bäddade åt mig. Men där ska jag sova inatt (läskigt.)
Juste imorse så mötte jag Lovisa vid stationen för vi skulle gå hem till Micke på morronen för att gå med honom. Och vi kunde ju inte välja en mer kallare dag än denna. Vi hållde på att frysa ihjäl.
Nu ska jag gå och lägga mig, för jag går upp så tidigt på morronen så därför måste jag lägga mig tidigt oxå ;).
God natt ^^

Dagens me ^^


Nu funkar den =)

Nu funkar USB sladden så nu kan ni få se bilder från igår =).

Dynamit-Micke ^^
Haha, Lovisa =P

USB funkar inte

Hejsan hejsan!! Kom nyss hem från att ha vart hos Micke (igen) med Felicia och Lovisa =). Martina var oxå där, men bara i 10 minuter ;).  Just nu sitter jag och äter apelsin ^^.
Snart måste jag plugga till no-provet.
Min USB är lite rolig idag för den vill inte funka =(.
Så det blir inga bilder

Städat rummet

Hej hej!! Nu har jag just spelat piano med mamma =). Vi spelade ''fyrhändigt''. Det var roligt det ;). Jag har oxå packat. Och städat mitt rum, för jag vart bara sugen på att städa (vet inte varför). Så därför städade jag mitt rum.
Så nu är mitt rum fint fint ;)!!

Hihi ^^

Har inget och göra så...:

Min perfekta dag ^^

Hej hej!! Idag har jag sålt lite fika i Kulturskolan ;). Först satt vi inne och ritade och körde ''hänga gubben'' sen tycke dom vuxna att vi lät för mycket så vi behövde gå ut, så därför gick vi ut och ritade istället ;). Det här är några av teckningarna:
Svampbob ^^
Den runda gubben ska likna ett märkte som jag har hängandes på min mobil och den andra är Marge Simpson.
Och han som ritade dom här ''fina'' teckningarna var ingen mindre än...
Micke =)!!
När jag kom hem sen så gick jag till Natta och hon satt och sydde lite på sin hårförlängning. Sen gick vi hem till mig och jag försökte lära henne en låt på piano, men hon gav upp efter ett tag =P.
Men nu måste jag draga mig.
Ses och kanske hörs, herrå!!

Så här såg jag ut på festen:

Dom kläderna hade jag + en slips ;)

Igår efter skolan, igår kväll och nu

Igår efter skolan:
Hej hej!! Okej igår skrev jag ju att jag inte orkade skriva något. Det var för att jag inte orkade =P Haha, skoja bara. Nej, men ärligt.
Efter skolan jag jag och Felicia hem till Micke. Där fick vi t.ex. spränga bomber. Okej kanske inte bomber, men nästan. Vi tog krut och la det i en pappersbit, sen la vi pappersbiten ute på hans balkong och tände eld på den. Sen givk vi in och väntade...Sen så sprängdes den typ. Det kom jätte mycket rök. Det var kul =). Sen gjorde han flambera åt oss. Det är en sorts efterrätt (eller nått ^^,) först vågade jag inte smaka, men sen så gjorde jag det iallafall, det var, till min stora förvåning, jätte gott =). Sen så vart klockan jätte mycket så jag och Felicia behövde åka hem. Sen på kvällen skulle jag på fest.
Igår på kvällen:
Annie hade fest hemma hos sig, och det var JÄTTE KUL. Vi dansade och sjöng och hade bara kul. Det var såklart kul att träffa alla (eftersom jag inte längre får träffa dom i skolan =(.) Men ändå. Sen gick jag hem. Jag gjorde sällskap med Frida M och Nikki en liten bit ;). Sen nästan sprang jag hem för det var mörkt och jag var rädd =P.
Nu:
Nu ska jag snart duscha för jag ska till Kulturskolan (tror jag det var) och sälja kakor och sånt. Det ska hela min klass göra. Så om ni inte har något att göra så kom gärna förbi och köp lite kakor. Pengarna går till vår klassresa som vi kanske ska på i 9:an. Vi kommer vara i aulan. (Fast jag har ingen aning om vart aulan ligger ''/)
Nu måste jag draga mig så herrå!!


Orkar inte skriva ikväll

Hej hej!! Ikväll orkade jag inte skriva något och jag orkar inte nu heller så jag skriver imon;-)

Vi gjorde allt möjligt vi ;)

Hejsan hejsan! Snart kommer Nikki för hon ska (hennes mamma/pappa) hämta mig för idag är det dans.
Jag var nyss med Natta. Och vi gjorde allt möjligt vi ;). Vi sjöng t.ex...
Men nu måste jag draga mig, herrå!!

Orienterings kort

Igår var det orientering på gympan, men jag var inte med ''/, men vi skulle iallafall hitta en, vad ska man säga, ett mål, den närmaste och man behövde ta kort för att visa att man verkligen var där och då hoppade alla upp på brunnen (där var ''målet.'')
Om ni undrar varför alla kollar åt ett annat håll så var det för att Dalya tog oxå kort sammtidigt ;)

Hello Kitty marshmallow bag ^^

Det här fick jag av Sara när hon kom hem från Grekland.
Hello Kittys marshallows ^^
Och jag vågade äntligen smaka dom, och dom var faktist goda. Det fanns 3 olika ''figurer.''
Osså öppnar vi dom...

Amie slutar idag ='(

Morrn morrn!! Just nu håller jag på att göra mig iordning. Jag har jätte ont i halsen och jag är röd (i halsen.) Men idag måste jag gå till skolan. För det första ska vi ha musik odag, och det får jag inte missa (för det är 2 musiklektioner) och för det andra så...så... slutar Amie idag ='(. Och jag måste ta ett sista farväl till henne idag innan hon drar vidare och lämnar oss ='(.
Idag ska jag ta på mig flera lager av kläder så att jag inte blir mer sjuk ;).
Sara har ju vart i Grekland för ett tag sen och när hon kom hem så fick jag en liten present. När jag kommer hem, för nu hinner jag inte...
Haha, Sara gillar bubblor =P.

Nackspärr?!

Hej hej!! Sorry att jag inte skrivit så mycket, men nu är det ju vardag.
Idag var det dans och jag har typ fått nackspärr =(, så jag går omkring med en sång här ''värme kudda'' runt mig =P.
Hihi ^^.
Nu måste jag gå och lägga mig för jag tror att jag är påväg att bli sjuk och då är det bra med sömn ;).

Sushi

Morning!! Just nu sitter jag och kör lite sims på pappas data, medans jag skriver i bloggen på min data ;). Igår så la internet av en liten stund så jag kunde inte skriva något mer.
Igår åt jag sushi ^.^
Förätt: Misu/miso soppa
Huvudrätt: Sushi

Promenad ersatte Laserdome

Idag har jag varit i stan med Mathilda och några av hennes kompisar (som jag aldrig har träffat.) Vi skulle köra Laserdome, men på det första stället var det ett barnkalas så det var fullt där. Sen gick vi till ett annat ställe. Där sa dom att det fanns en tid om 2 minuter och en annan om en halv timme. Vi var väldigt törstiga så vi sa att vi skulle komma tillbax och ta den om en halv timme. När vi gick tillbax var det tiden tagen, så nästa var halv 4 och då var klockan 10 över 2 så vi orkade inte vänta i typ 2 timmar så vi åkte hem. Och nu är jag hemma. Vi körde Laserdome, men vi fick oss en rejäl promenad =P.

Laserdome

God morgon!! Idag ska jag till Laserdome med Mathilda, några som hon känner och kanske Hilda. Vi ska in till stan och köra lite. Jag är jätte trött för jag har knappt sovit. Mitt dumma element har låtit hela natten.

Trött

Hej!! Idag har jag vart hos farmor och farfar.
Just nu ligger jag i min säng och myser lite. Jag kanske sätter på en liten kort film om jag orkar. Jag är jätte trött.
Nu sitter jag bara och gäspar här.
God natt!!

Mitt hår ^^

Mochi mochi!! Nu sitter jag vid min data igen =). Just nu ser jag ut så här i håret:

Hihi ^^


Har inget att göra ''/

Tjena alla!! Just nu sitter jag och bloggar på pappas data så det blir nog ingen bild för tillfället.
 Igår så var vi och firade farfar. Sen körde pappa mig till Hilda för hon hade fest. Det var as kul =). Idag vet jag inte vad jag ska göra ''/. Jag kansek ska försköka få tag på en kompis ;).

Gott med glass ^^

Sådär, jag skulle bara gå och köpa glass. Jag passar på när glassbilen är här ;). Den här sorten köpte jag:
Gott..!! ^^
Nu ska jag gå och försöka lära mig den här låten:
Så herrå!!

Asa snygg kille i jakan =D =D

Jag kom på vad den nya affären i Jakobsberg heter. Den heter ''RIOT.'' Jag, Mathilda, Lovisa, Amie och Felicia gick till jakan när vi hade slutat. Och när vi gick där så träffade Mathilda sin kusin där och hon var med några andra. En hon var med var en kille och han var SKIT SNYGG!!! Asså shitt, jag har nästan aldrig sett nån snyggare kille. Men iallafall, när vi gick hem sen så hade typ han (eller nån) ringt till Mathilda och sagt att man såg att jag tyckte att han var snygg (för jag kanske kollade lite mycket =P) och då sa Mathilda att det var sant. Han hade lixom sett att jag gillade honom. Sen hade han sagt att om vi kom tillbax till jakan så skulle jag få en kram =D =D. Men jag satt redan på bussen då och jag var nästan hemma så jag åkte inte tillbaka, men ändå. Tänk om jag hade åkt tillbax, då hade jag fått en kram =D =D. Shitt asså va han var snygg =P.
Jag tog tyvärr ingen bild på honom (för det skulle sett lite konstigt ut, och dessutom vågade jag inte =P.)
Nu kommer glassbilen, vänta...

Jakobsbergs nya affär

Juste Jakobsberg har en ny affär. I den finna det t.ex. några gitarrer och lite kläder och sånt. Sen om man är ett gitarr-fan så fanns det nån slags tävling. Typ om man handlade för 500 kr så kom man med i någon tävling, och man kunde vinna en Les Paul gitarr. Så om ni gillar gitarrer så gå dit och shoppa loss för 500 kr =P.
En sån här gitarr fanns det (tror jag)
Sen fanns det ju massor med elgitarrer oxå ;).
Tänk om man hade en sån  här gitarr:
Haha!!

Internet strular

Morrn morrn!! Sorry att jag inte skrev så mycket igår, men vårt internet strular lite ''/.
Nu sitter jag och äter frukost. Idag slutar jag kvart över ett =D. Jag tror att lärarna skulle på nånting =P. Och sen på måndag har vi studiedag =D. Ikväll ska vi till farfar för att fira honom. Han fyller år idag =). Nu måste jag nog draga mig.

Korkskruvar

Hejsan hejsan!! Just nu sitter jag och lilla Trixie och lyssna på musik ^^. När jag kom hem gick jag till köket och tog ett litet mellanmål.
Igår när jag hade duschat så satt jag och typ snörrade mitt hår och sen torkade jag det så, så då fick jag som korkskruvar i håret.
Man kanske inte ser så bra, men iallafall så är min lugg lite typ som en ''skruv.''

Ny design

God morgon!! Nu har jag försökt ändra min design (det vart bara svart.) Jag kommer hålla på rätt mycket med den och headern nu så att jag får så jag vill ha det ;). Nu måste jag gå och borsta tänderna, så herrå!!

Cool bil!!

Den här bilen vill jag ha:

Ny header (igen)

Nu har jag fixat annan header för den andra vart lite rolig den. Men den här är inte så mycket bättre, men jag håller fortfarande på att lära mig ;).

Skoljogg

Hej!! Kom nyss hem från skolan. Idag var det skoljogg =(. Jag, Mathilda och Lovisa gick typ hela vägen. När vi kom fram fick vi saft och banan. Just nu lyser solen rakt på min rygg så det är skit varmt på ryggen =P.
På en SOS lektion fick vi lära oss lite massage. Vi fick massera varandra. Jag och Mathilda masserade varandra.
Här var en bild jag tog på lektionen (jag vet att det inte är världens finaste bild.) Asså alla höll typ på att ta kort och sånt, men lärarna brydde sig inte =P. Nu ska jag ta en dusch, så herrå!!

Första header

Okej den blev ju inte jätte bra, men jag får försöka igen sen när jag kommer hem. Kom ihåg: Det här var min första header.

Dagens..?


Tandläkarn

God morgon!! Idag ska jag till tandläkarn =(. Inte kul. Jag ska kolla om jag ska få tandställning eller inte. På nått sätt hoppas jag att jag får det (för jag har inte dom rakaste tänderna) och på nått sätt hoppas jag att jag inte får det. Men vi får vl se hur det blir då. Nu ska jag försköka göra en header (igen) så herrå =)!!

Lite för kort!!

Hej!! Jag kom just hem från dansen. Och på dansen hade jag på mig:
Jag skulle egentligen inte ha den där tröjan utan den här:
Jag tog den inte för...
Kanske lite för kort. Och jag gillar inte att ha för korta tröjor =P.
Imon ska jag till tandläkarn =(.

Ska bli bättre på att lägga upp bilder!!

Haj haj!! När jag slutade så gick jag till mamma (för hon jobbar på samma skola) och hjälpte henne med barnen lite, sen ringde Hilda och undra om vi kunde hitta på något och då åkte jag till henne.
Just nu väntar jag på att bilderna ska bli klara. För jag håller på att lägga in bilder i datan från mobilen. Nu blev det klart =). Jag ska försköka bli bättre på att lägga upp bilder så nu kan ni få se hur jag såg ut idag:
Lite suddig kanske.

Hinner den?!

Hollojsan!! Just nu sitter jag och väntar på att min tröja ska bli torr. Jag tänkte ha på mig den idag. Undrar om den hinner bli torr.
Jag kollade runt lite på youtube förut och då hittade jag ett jätte roligt klipp som jag tänkte visa er, så här är det:
Haha, det var väl kul?
Nu måste jag draga mig.

Historien om siffran 1!!

Tjena mors alla!! Just nu sitter jag och gör nothing. Asså jag kanske inte kommer skriva så mycket på vardagarna för då är det ju skola och läxor och massor mer. Så jag kommer troligtvis skriva mer på helgerna. På torsdag eller fredag den här veckan eller nästa vecka så kommer vi sluta kvart över 1 =D. Kommer inte ihåg varför =P. Idag på matten skulle vi kolla på en film (mattefilm) och den filmen har jag sätt två gånger innan. En gång så gick den på tv och andra gången så kolla jag på den med gamla klassen och nu när vår mattelärare satt på den igen så dog jag typ. Den är jätte lång och lite långtråkig. Det är typ en historia om siffran 1.
Men nu så ska jag snart äta så jag måste nog draga mig ;).

Lite gamla/nya bilder!!

Hejsan hejsan!! Jag tänkte att eftersom jag inte har min USB-sladd här så tänkte jag att ni kan få se lite både lite gamla och nya bilder som jag har här på datan.
Här är en bild jag tog innan en klassfest:
Och här kommer det en bild från när jag och Nikki sov över:
Hon ville inte vara med på bild så då fick jag dra henne i näsan för att hon skulle synas =P.
Här är en gammal bild från när jag var med Natta O:
Fråga inte vad jag gör med munnen =P
Här kommer en liten random bild:
Jag vet faktist inte vad jag gör.
Här kommer några bilder från min ''gamla'' tid:
En gammal bild:
Nu får det räcka med bilder för idag =P.

Datanörd/simsnörd!!

God morgon!! Nu har jag precis vaknat och direkt gick jag till datan (datanörd) haha =P. När jag kommer till pappa kanske jag kan lägga upp lite bilder för jag glömde min USB-kabel där ''/.
Vet ni vad jag ska göra nu?.. Jo jag ska SPELA SIMS =D Haha, jag är datanörd och simsnörd, hihi.
Detta ska jag spela:

Tvättdag!!

Tjena tjena!! Idag har jag varit med Natta. Först träffades vi vid tvättstugan för hon skulle tvätta kläder =P. Så jag hjälpte henne lite. Inte för att jag kan tvätta. Vi tvekade väldigt mycket på vart vi skulle lägga i tvättmedlet.
Sen gick vi till parken och där åt vi lite macka som jag hade tagit med mig =P. Sen ville hon ha mer (för hon ÄLSKAR det brödet) så då gick vi hem till mig och hämta mer bröd. Efter det behövde vi gå tillbax till tvättstugan för att hänga upp kläderna på tork. efter vår långa tvättdag gick vi hem, så nu är jag hemma och kollar lite på youtube.
Natta visade mig ett sjukt kul klipp från idol och här är det:
Haha och sen fanns det ju massor med bra människor som sjöng och här är en av dom (som jag tycker)
Jag tycker han är jätte bra =)
Nu tjatar mamma på mig att jag ska komma så jag måste draga mig nu. Herrå!!

Baka!!

Tja tja!! sorry att jag inte skrivit något på ett tag, men jag har haft fullt upp med läxor och dans. Jag och Nikki har prövat 3 olika dangrupper den här veckan. Idag har jag bara kollat på tv och ätit frukost. Till frukost blev det milkshake =).
Mamma är ute och målar och när hon är klar kanske vi skulle baka något. Antingen bakar vi bröd (jätte gott) eller typ chokladbollar =). Mums...!! Nu måste jag starta om min data för jag har installerat och upptaderat massor med pogram. Och bara 2 en så länge, men ändå.

..

Hej hej!! Idag orkar jag inte skriva något så...Hehe!!

Klänning+Frida=Not ever again!!

Shitt, jag kollade in några bloggar och jag hittade en bild från skolavslutningen och här ska ni få se...
Det var den första gången jag hade klänning sen dagis och det var första gången nånsin typ som jag hade klackskor. Och det var nog den sista gången jag har klänning på mig ;).

Håkan och en rolig historia!!

Hej hej!! Som lovat ska ni få se lite bilder från Håkan. Det blev lite sent, men bättre sent än aldrig.
Man kanske inte ser så bra och man kommer nog inte göra det på nån av bilderna, men ändå =P
Den här var innan han kommit ut.
Och den bästa bilden av alla:
Där står Håkan Hellström i egen hög person!! =D
Filmer och sånt kanske ni kan få se någon annan gång, men jag lovar inget för jag kan inte så mycket.
Idag var det dans (igen) jag typ vred min arm nästan ur led =S. Skit läskigt. Idag i skolan hände det en liten rolig grej. När vi skulle äta i skolan idag så satt Mathilda längst in och hon kom inte ut och jag hade jätte lätt att komma ut, så hon frågade om jag kunde hämta mat år henne. Efter en stund sa ja ''okej då.'' Sen när jag skulle hämta mat så var det jätte lång kö så jag gick tillbax till dit vi satt och sa att det var jätte lång kö. Och då sa dom att jag kunde tränga mig så då gick jag och trängde mig fram lite. Sen typ precis när jag skulle ta så var det en kille som hann före så jag ställde mig typ bakom han. Sen hann en annan kille fram före mig, men när han såg mig lät han mig gå före och ta mat. Sen gick jag tillbax till bordet. Och då sa Mathilda och dom att dom visste varför han lät mig gå för och då vart jag nyfiken och frågade varför och då sa dom att han hade stirrat på min häck hela tiden. Så han lät mig typ gå före för att spana in min häck =P. Haha jag bara skrattade. Men ändå var det lite små läskigt.
Men nu har ni fått era bilder och jag har sagt lite för mycket om min dag så herrå!!

Bråttom bråttom!!

Hej!! Nu har jag riktigt bråttom, så jag skriver inget långt. Jag försov mig. Men bara i 20 minuter, men det är mycket för en sån som jag ;). Ehh... Jag hinner inte skriva mer för jag ska gå om typ 1 minut. Kanske lägger upp bilderna på Håkan ikväll om jag hinner och kommer ihåg.
Herrå!!

Han vinkade åt oss =D =D!!

Tjenare tjenare!! Sorry att jag inte har skrivit, men det har vart ganska mycket nu. Så här har det sett ut.

Fredags: Jag, Hilda och Natasha åkte till grönan för att se Håkan Hellström. Han var SKIT bra och vi fick jätte bra platser. Vi stog typ längst fram. Och vet ni vad?! Han vinkade åt oss =D=D=D Alla kanske säger ''åh gua han kollade på oss'' eller ''han vinkade åt oss'' men det här är faktist sanr. Han gick omkring och pratade lite och när han kom åt vårt håll vinkade vi som galningar. Tillslut kollade han på oss, nickade och sedan vinkade han =D=D Och vi började såklart skrika som galningar när han gjorde det=P. Ni kan få se bilder sen, men just nu sitter jag vid en annan data och jag har bilderna/filmerna på min laptop.

Lördags: Jag och många till var hos Frida M för hon hade grillfest, hon har ju fyllt år (grattis Frida.) Lite senare på kvällen så började jag och Annie sjunga värsta allsång. Vi sjöng mest ''Hallelujah'' och sen sjöng vi massor med mer låtar =P. Jag vart ganska hes sen när vi hade sjungit alla möjliga låtar. Som ni kanske vet så sjunger ju Annie SKETA BRA och hon spelade in på min, Nikkis och Carros mobiler när hon sjöng och om jag vet hur man gör och om jag får för henne kanske jag kan lägga ut nått på bloggen här när hon sjunger =).

Idag: Det är skälbymarknad idag, men jag orkar inte gå dit. Jag vet inte vad jag ska göra där. Jag kolla nyss på ''High School Musical'' på tv. Den gick på Disney Channel =P. Men annars har jag typ bara slappat här hemma.

Nu har jag inte så mycket mer att skriva... Om jag kommer ihåg så lägger jag upp bilder och kanske filmer från Håkan Hellström och kanske från när Annie sjöng. Och om ni har tur så kanske ni kan få se när jag och Annie rockade loss ;).


Värsta planeringen!!

God morgon!! Just nu sitter jag och äter frukost. Det blev mjölk och flingor med lite banan i =). Jag har planerat hela min morron typ (fast inte så bra.) Jag gick upp tio i sex, sen skulle jag duscha till antingen 10 över 6 eller 6. Men jag skulle iallafall vara ute från badrummet 10 över 6. Och nu äter jag frukost och ska vara klar ungefär vid halv 7. Sen ska jag välja och klä på mig lite kläder till ungefär antingen 10 i 7 eller 7. Sen måste jag gå ut med den söte (Trixie) på en liten morron promenad tills ungefär 5 över 7. Sen har jag 5 minuter på mig att pack min väska, gå på toa eller vad jag nu ska göra =P. Bra planering va?! =). Men nu är klockan snart 20 över så jag måste nog börja äte upp min frukost. Jag kanske hinner lägga upp lite bilder sen (fast jag vet inte på vad) nu på morronen.

Piano!!

God morron!! Just nu sitter jag med min käre hund i knät och äter frukost. Den är en tjej i min klass som började spela på en låt igår på piano och jag tyckte den var jätte fin så då ville jag oxå lära mig den. Och det är den här låten:
Jag tycker den är jätte fin och jag satt med den igår och försökte lära mig den och om jag har någon tid över nu på morronen så ska jag kolla om jag kommer ihåg den ;). Sen kanske om jag vet hur man gör kanske jag kan lägga ut en film på när jag spelare den låten eller någon annan låt om ni vill =)!!

Gul och fluffig =)!!

Hejsan hejsan!! AAH, jag har fått lite nya läsare =). Det är typ två styckna från min ''nya'' skola. Jag åt nyss frukost så snart ska jag nog klä på mig lite kläder. Nu sitter jag bara i min morronrock =P. Den är gul och fluffig, mm....mysig!!
Men nu måste jag nog draga mig för annars kanske jag inte hinner.

Heldags-lapp!!

Tjenare tjenare!!  Idag får det bli ett lite kort inlägg för jag har rätt brottom. Igår var jag med Hilda, vi skulle kolla jobb, men vi körde data (sims) istället =P. Så vi får ta det någon annan gång. Men vi kollade lite på kryssningar och så fr sist jag fyllde år så fick jag en heldags lapp. Och på den strår det ungefär så här: Du får ta med en valfri kompis och ni får göra en valfri aktivitet, valfri måltid och övernattning ingår. Och det braiga med det är att pappa betalar allt =). Det är såklart okej för honom för annars skulle han inte ge mig det ;). Så som valfri aktivitet tänkte vi att vi kanske skulle åka på nån billig kryssning. Fast vi måste ju fråga pappa först ;). Men nu måste jag gå. Det kanske inte vart så kort inlägg iallafall.
Herrå!! Hare bra. För det har jag iallafall =)!!

RSS 2.0