Miss Li - Oh boy


Internet fel ''/

Förlåt för att jag inte skrivit något, men vårt internet funkar inte. Nu använder jag en liten USB sak som man får internet av, men internet är väldigt segt, men som tur är så kommen någon och lagar detta fel. Men det kanske tar några dagar till den personen kommer, så tills dess så försöker jag fixa lite med min data. Men ville bara säga det.Men internet kanske funkar till helgen sen ;)


Senare idag ^^

Det tog lite längre tid med att fixa igår så senare idag kommer jag lägga ut bilder till några av de tidigare inläggen ;)

Min hårddisk =D

Vet ni vad...? Jag, pappa och Trixie ska gå och hämta min hårddisk =). Så senare ikväll kanske jag kommer lägga ut bilder till de gamla inläggen jag inte lagt ut bilder till. Så sen kan ni ju kanske bläddra ner till de gamlare inläggen ^^
(Bara det funkar den här gången)

Från andra sidan vägen ^^

Igår så var jag med Julia B, Carro, Sara och Nikki. Först gick jag, Sara och Nikki hem till Julia och sen kom Carro (från andra sidan vägen ^^) och vi hoppade på Julles stutsmatta. Sen gick vi in till Julia och satt och snacka och så.
Idag ska jag och Julia in till stan för att träffa Felicia och shoppa lite ;).


Nu snöar det =P.

Jag har vart sjuk typ hela lovet nu och det är inte kul. Så jag har inte kunnat göra så mycket. I förrgår så var det riktigt varmt så då tog jag boken min och satt mig på verandan med Trixie och läste. Trixie läste såklart inte, hon solade ^^.


Köpa vårskor

Hej, idag ska ja dra in till stan med pappa och David och sen kanske jag ringer Felicia. För jag måste verkligen köpa vårskor.
Igår var det ju första april, vart ni lurade? ^^

The Veronicas - Untouched


RSS 2.0