Test!! Vilken bokstav börjar du på?! =)

Hittade just det här lilla "testet" Jag utmanar alla som vill, länka gärna om ni gör det!


Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


1. Vad heter du? Frida
2. Ett ord på 4 bokstäver? Fisk
3. Flicknamn? Fanny
4. Pojknamn? Fridolf
5. Yrke? Finansminister

6. Färg? Färgglad
7. Klädesplagg? Fina strumpor

8. Mat? Fiskbullar

9. Sak i badrummet? Fotboll

10. Plats/stad? Frankrike

11. Orsak att vara sen?  Fick inte gå på bussen

12. Något man skriker?  FAN!!
13. Film? Freaky Friday
14. Något man dricker? Fanta

15. Band? Fall out boys
16. Djur? Fågel
17. Gatunamn? Fågelvägen
18. Bil? Ferarri
19. Sång? Forever

Lycka till!! ;)


Roligt test va?! Haha, testa det ;)


Hare som en fin fisk har det!!!
=)


Krya på dig Sara!! =)

Hej hopp gummi snopp!!
Nu sitter jag och äter frukost, men den tycks aldrig ta slut. Snart ska jag lämna en film på åkermyntan som mamma och jag hyrde igår - The Ringer - Skit bra säger jag bara =). Jag fick nyss reda på att Sara är sjuk ='(. Krya på dig Sara =).
Idag blir det nog ett väldigt kort inlägg för jag har inget att säga. Eller jag har en sak att säga, jag ska repa idag =).  Jag blev tillfrågad av några killar i klassen om jag ville sjunga i deras band ich jag sa såklart ja (jag kanske redan har skrivit det här, men jaja) så idag ska vi nog repa lite mer. Vi har låten ''Smells like teen spirit'' med ''Nirvana''. Den ska vi köra på MIX den 1 maj (tror jag.) JAG HAR JÄTTE TRÅKIGT!!!! Ja juste i fredags var jag och massor mer på ''Bling bling'' festen. (Lite roligt namn) Jag och Julia B var där ända tills festen slutade. Vi fick JÄTTE ont i fötterna för vi dansade hela tiden typ. Men nu måste jag nog gå och lämna den där filmen för annars kommer jag nog glömma den.
Synes och höres kanske (bror på vem du är) :P


Hare mer kul än vad jag har!! =)

Rördrom precis som en tom flaska!! =)

Hej hej igen!
Jag kommer inte ihåg vad jag skulle skriva sist, men aja jag kan ju berätta vad jag har gjort idag. Idag har jag mamma och brorsan åkt bil nästan hela dagen, för vi har vart och hälsat på en stor del av släkten i Värmland. Vi åkte dit i fredags och kom hem idag. Vi kom fram på kvällen så då kunde man inte göra så mycket mer än att sova. Dagen efter så träffade vi, ska se om jag kommer ihåg alla, mormor, min gammel moster, (mammas moster), hennes man, mammas kusiner och en av mammas kusiners man och deras barn, (mina sysslingar). Det kan ha vart några till, men jag kommer inte ihåg vilka det skulle vara isånna fall. Alla vi som jag nyss nämnde (och såklart David jag och mamma) var ute i skogen och hade picknik =). Vi grillade ute i skogen och kollade på fåglar för en av mammas kusiner är värsta fågelexperten så han kunde massor om alla fåglar som flög förbi. Jag såg massor med olika fåglar t.ex. en Rördrom (tror jag den hette) Den har ett ganska roligt läte, den låter som om man blåser i en tom flaska. När vi gick hem från pickniken så hade jag en cider flaska som jag blåste i och då sa mamma: Lyssna, det är en Rördrom. Och jag hållde ju på att skratta ihjäl för det var ju bara jag X). Efter det avr vi alla och fikade hemma hos Nordensköldarna (mina sysslingar och deras föräldrar.) Och efter det åkte vi till kil och hälsade på min 95-åriga gammel mormor (min mammas mormor) och mormor och en av mammas kusiner var oxå där. Vi åt påskmiddag där. Fast jag var ganska mätt efter all fika så jag åt inte sså mycket. Sen åkte vi äntligen hem och kollade på film och sen gick vi och la oss. Och åt vi frukost och packade sen åkte vi hem. Så nu är vi hemma =). Vi sov hos min morfar, min morbror och Anne (Anne är morfars fruga :P.) Det är det jag har gjort. Nu sitter jag och lyssnar på musik, jag lyssnar på en konstig (men bra) låt som jag fick av David - MGMT - Kids -
Snart ska jag packa igen för jag ska till pappa ikväll *suck*. Det är sketa jobbigt att packa hela tiden, men jaja det är inte så mycket jag kan göra åt den saken.
Ajuste alla pratar ju värmlänska i Värmland så jag har oxå börjat prata det nu, så om jag säger några ord lite konstigt så är det för att jag antagligen inte fått ut värmlänskan än :P.

Synes och höres kanske!!

Hare värmlänskt!! =)

1 lås 4 cyklar!! =)

Hejsan hejsan!!
Jag vet att jag inte har bloggat (men jag har ändå inte så många bloggläsare:P.) Just nu väntar jag på att Sara och Nikki ska äta klart för jag ska sova över med dom och Frida M och såklart mig själv =).
Idag har jag vart med Sara Nikki pikki och Caroline. Vi åkte till barkarby pizzeria och åt lunch, kanske inte världens nyttigaste med gott var det. Vi cyklade dit, jag fick låna Carros mammas cykel. Den var stor med rolig ;). När vi kom dit så hade vi bara 1 lås och det skulle vi låsa 4 cyklar med, gissa hur det gick, haha dåligt. Efter typ en timme så kom vi på att vi inte behövde låsa dom vi kunde sitta vid en fönsterplats och hålla koll på dom. Sen åkte vi hem och hoppade på Carros stusmatta (sketa kul.) Vi gjorde massor med lekar på den, men en när vi körde speciel så fick jag garvattack, haha. Först hoppade vi med Daniel och Oliver (Daniel är Carolines lillebrorsa och Oliver är Nikkis lillebror.) Sen gick dom in. När dom hade gått så körde vi ''vem tar min stuts''. Amen nu tjatar alla på mig att jag måste komma, så jag berättar mer sen.

Hare hoppigt! =)

Allt man inte får säga!!!!!

Det är en kille i vårat plugg som heter Rosha(?) Han är en JÄVLIGT stor manshora. Han har inget liv och han klagar alltid på alla andras liv. Han har en kompis och det kan vara hans brorsa eller nått. Båda är så jävla fula. Jag HATAR den lilla fucking Rushkanan (Rosha) Jag säger bara en sak till dig: SKAFFA ETT LIV DIN LILLA SKIT!!!!! Och på kommentaren du skrev så ser man en sak och det är att du INTE kan stava särskilt bra.
Natta tack för det du skrev du är snäll =)
Manshoran däremot är inte snäll han är bara så jävla kaxig. Du ska inte kaxa mot äldre, fatta det. För er som undrar om det som natta skrev: när jag tryckte upp honom mot väggen, det är inte nått jag vanligtvis gör. Jag brukar försöka att vara extra snäll mot mindre (oftast) om dom inte kaxar emot som t.ex. Horan. Det var allt för mig, och alla ni som läser detta kom ihåg en sak: Börja inte erat liv med att kaxa emot.


Ha ett skönt påsklov!! =)

RSS 2.0