Jag hatar att se dig ledsen utan att kunna göra något åt det!!

Jag vet allt, jag förstår hur du känner dig, med det är en sak jag inte fattar och det är varför du inte berättar det för mig. Vi brukar alltid berätta allt till varandra, varenda liten småsak. Men nu berättar du inte. Det här är inte den ända gången du är ledsen över den här saken, förut var det ett litet problem, men nu har det blivit större. Om du berättar för mig så kommer jag att lyssna, jag kommer bry mig och jag kommer ställa upp för dig hela tiden. 
Det är svårt att veta om det medans du inte vet att jag vet. Jag vill fråga dig många saker, men alla dom frågorna kanske jag aldrig kan få svar på för du berättar inte. Du är min bästa vän och kommer alltid att vara, visst vi har bråkat ganska ofta, men vi löser det alltid. Jag vill värkligen veta. Jag hatar att se dig ledsen utan att kunna göra något åt det. Varför säger du inget, litar du inte på mig?!

Jag vill ha sol!!

Tjenare!! Nu har jag precis kommit hem från hilda. Hon skulle åka till sitt landställe och fira midsommar där.
Lilla Trixie ligger och sover (så söt.) Och jag... Ja, jag skriver. 
Nu så duggar det lite ute, och det är ganska kallt :(. Jag vill ha sol på sommarn. Snart ska jag starta sims och spela lite.
Hmm... Vad kan man mer skriva då... Jag har ingen aning.

Det vart ett kort och lite tråkigt inlägg idag =P.

Påväg från Frida!!

Tjinixen! Nu sitter jag och väntar på bussen. Jag har precis vart hos Frida, så nu ska jag hem:) Hos Frida gjorde vi inte så mycket. Vi körde data mest, i det här dina vädret. Har ingen aning vad klockan är för den syns inte nu. Det ändå jag vet är att bussen ska komma 6 över. Och nu kommer den. Måste draga:)

=D =D!!

SOMMARLOV!!!!! =D =D

Sjunger avslutninssången!!

Hejsan! Nu är jag påväg hem från skolan. Sara, Frida, Nikki och jag går och sjunger på våran skolavslutningssång. Haha jag kan inte texten så det går ju inge bra:-P Nu gick vi nyss förbi handlarn. Måste ta och sjunga lite för Sara tjatar på mig;-) Ses och kanske hörs:)

Sims 3 kommer ut idag!! =D

YES!! Äntligen klar med Australie läxan =D.
Jag har oxå till rolig nyhet. Idag kommer sims 3 ut =D har längtat så mycket. Jag är ett sims fan om ni inte redan vet det. Jag har egentligen redan sims 3, min käre bror laddade ner det till mig. Men på nerladdningen kan man inte spela online, vilket jag vill, så jag ska köpa den i helgen tror jag. Nu har jag bara en sak till jag måste göra, och det är att träna på låten.
Så adios amigos!! =)

Australieläxan måste göras!!

Tjinixen!! För några dagar sen var jag i vällingby och shoppa lite kläder och jag tänkte att ni kanske vill se dom =)


Tröja - H&M 98:-
Byxor - H&M 198:-
 
Så här ser det ut på mig ;)



Jag har inte kunnat använda kläderna i skolan än för det har regnat och vart kallt dom senaste dagarna, men jag hoppas på lite soltill helgen, så man kan sola lite.
Just nu sitter jag och väntar på att det ska bli mat. Jag är jätte hungrig. Efter maten måste jag nog öva på ''Den blomstertid nu kommer.'' Ja juste jag måste göra klart Australieläxan oxå, den hade jag helt glömt bort. 
Men vi kanske ses och hörs ;)

Några av mina många kompisar ;)

                                          Haha, Frida (jag) och Frida=)
         Jag                     Nikki och Frida        Me och erica         Hilda

   Natta Patta                Annie             Jag och Carro              Sara                  Jag


Sen finns det ju många mer ;)

     


Vart på piano!!

Tjenare!! Har precis fört över några bilder på datan, så jag ska nog ladda upp några bilder här på bloggen alldeles strax. 
För kanske en kvart sen kom jag hem från pianot, jag övade på den blomstertid nu kommer, men jag kan den inte rikigt helt fellfritt än. Idag har det vart skola, som vanligt. Vi var på ett museeum med klassen.
Nu vill ni nog ha lite bilder att kolla på eftersom det var ett tag sen jag laddade upp bilder. =)

Stressad över skolavslutningen!!

Hej hej!! Just nu har jag gjort pannkakor (igen) förra gången jag gjorde det var det för att vi skulle till hummelmora, men nu ska vi till stan med klassen. Det är väl sisådär kul =/ Jag lyssnar oxå på musik - Higher med Creed -
Jag är lite stressad för att det är mindre än två veckor kvar till skolavslutningen. Jag har köpt en, tro det eller ej, klänning ;) men nu börjar jag tveka om jag vill ha den. Jag är nog ingen tjej som har massor med smycken, klänning och klackskor. Jag vill ha ett par fina hortsh, en T-shirt och ett par converse skor =) det är sånt jag vill ha på mig, men aja vi får väl se vad jag köper. Jag har inte heller hittat några skor. Först måste jag ju köpa kläder och se vilka skor som matchar. Och jag ska spela piano på skolavslutningen (igen) jag gjorde det sist oxå, jag ska spela samma låt som förut - En blomstertid nu kommer - och då kanske ni tänker ''jamen vad är problemet om du spelade den förra gången.'' Nu ska jag spela hela låten i F och det gjorde jag inte förra gången så jag får lära mig om hela låten i en annan tonart. Jag hinner inte öva på låten för jag är inte klar med våran Australieläxa och den ska vara inlämnad på måndag. Men det största problemet är att jag sitter och bloggar när jag egentligen ska göra mig iordning och gå och lägga mig. Haha. Nej men det finns ett ännu större problem och det är att jag köper ganska mycket junk just nu, sånt som jag egentligen inte behöver.  Jag behöver spara pengar till en ny gitarr. Jag kanske ska köpa en Les Paul Tanglewood och den kostar 2,7 och det har jag inte råd med än. Det kanske låter som om jag kan massor om gitarrer eller nått eftersom jag kunde ett sånt därt svårt namn, men jag visste nästan inte ens att den fanns om inte Peter hade sagt det, haha:P Han rekommenderade den för han har en sån själv och han tyckte den var bra (antagligen.)
Nu måste jag draga mig. Kanske ses och hörs =)

Hare problemfritt!! =)

RSS 2.0