Många bilder?? NEEE!!!!

Hej hopp gummi snopp!! Just nu sitter jag i mitt nymöblerade rum och lyssnar på lite musik. Ska nog snart draga mig till sängs ;). Från i förr går (tror jag) till typ idag var jag sjuk =(. Förkyld ''/ Det va inge kul, nee. Men nu tror jag nog att jag är frisk. Så nu sitter jag och sjunger till ''Lillasyster - Umbrella.'' Idag har jag gjort nada. Eller jo jag satt och körde Sims typ hela dan. Förutom när jag åt och sånt såklart =P.
Nu har jag nog inge mer att säga, så ni får väl hare så bra!! =).
Asså det blir inte så många bilder för jag vet inte vad för bilder jag ska lägga ut ''/ Sorry. Även fast jag inte har så många som läser min blogg. Högst 5 st typ, haha. Så jaja, jag kan leta igenom min data lite snabbt och kolla om det finna nå kul bilder...
Okej här är en lite små kul bild...
Äsch, piss den var för konstig. Ska kolla vidare...
Haha, jag och Hilda =P
Måsta draga nu för jag kommer se ut så här snart...
Och det vill jag ju inte.

God natt!! =)

Saga??

God morgon!! Idag vaknade jag ganska tidigt. Jag trodde att klockan var typ runt 11, men den var fem i 9. Jag gick på toa och sen ropade mamma på mig. Hon vart lite förvånad att jag var uppe så här tidigt, så hon frågade om jag skulle lägga mig igen och då sa jag nej. Sen så gick det två renar förbi på vägen utanför fönstret, sen så såg mamma en till. Hon ville ta kort på dom, men när hon startade kameran, så lät det så mycket så dom sprang iväg. Så det vart inget kort =(.
Min morron nu som jag just skrev den lät lite som en saga =P. Men aja. Just nu sitter jag i köket och kollar på pannkakan som blev kvar från igår. Ska jag äta den eller inte?? Hmm... Ja, jag äter upp den. Mums...=)

Nu har jag nothing more to say, så bajs bajs!! =)

7 gånger!!

Hejsan!! Just nu sitter jag och lyssnar på ''Bella's Lullaby.'' Om ni har sett Twilight, så är den med där. Det är när Edward ''Robert Pattinson'' spelar piano =P. Jag själv älskar den filmen. Jag har sett den 7 gånger, hade tänkt och kanske se den imon. Vi har hyrt den =). Men iallafall den låten som jag lyssnar på ska jag kanske lära mig på piano alldeles strax. 
Idag tog jag en liten slappardag (och kolla på Twilight =P)

Nu måste jag draga mig, så kanske ses och hörs =)


Kebnekaise!! Sveriges högsta berg!!

Heej!! Nu är jag hemma igen. Det var JÄTTE KUL på Kebnekaise. Jag hade ingen täckning, så därför kunde jag inte skriva något inlägg på mobilen. Jag skrev nyss ett inlägg om vad jag gjorde, med sen stängdes datan av och det inlägget försvann. Men jag kommer inte ihåg allt jag skrev, med ni får se bilderna.

Såhär såg toppen ut. Det var ju inte bara jag och pappa som var på toppen.
Jag åkte kana nerför hela toppen =).

Såhär såg utsikten ut. (Panorama bild)

När vi hade vart på toppen så fick jag en tröja och på ryggen stog det såhär

På Kebne fjällstation kryllade det av massor med snygga killar =D. 
P.S. Eftersom dom var på Kebnekaise så var dom vältränade, vi snackar magrutor här =P, så om ni vill spana killar (eller klättra på Kebnekaise) åk till kebne fjällstation ;).
Jag åkte kana nerför en glaciär, SKETA KUL!!!

Men nu har jag inge mer att skriva, så good bye!! my lova!!
Hare bra =)

Natt tåg!!

Tjenare mors! Nu håller jag på att packa lite för ikväll ska jag och pappa åka till kebnekaise =D. Det ska bli sketa kul. Vi kommer vara där ungefär en och en halv vecka, så då kommer jag nog inte skriva, om jag inte skriver lite på mobilen.
Jag stänger nog av mobilen på dagarna och kanske sätter på den på kvällen och kanske nån gång under dagen. Vi ska åka sånt där natt tåg och det innebär att vi ska sova på tåget =). Det har jag aldrig gjort förut, så det ska nog bli roligt. 
Det var nog allt jag har att säga.
Ses inte (om ni inte ska till kebnekaise) men hörs kanske =).

Rosa, Smekmånaden, Rosa!!

Hejsan hejsan! Just nu sitter jag och kollar på Nano (min kanin.) Han springer runt i hela huset. Jag brukar aldrig se honom så här sprallig för alltid när jag är här har vi alltid Trixie (min hund) här och hon jagar alltid in honom i buren, så därför vågar han inte gå utanför buren när hon är här, men nu är hon inte här så därför sringer Nano runt överallt. Just nu håller han på att klättra på mitt ben. Idag har jag vart med Sara, vi sov över från igår till idag. Vi kollade på film. Först kollade vi på Rosa inte filmen utan serien. Sen kollade vi klart på smekmånaden. Vi började kolla på den sist vi var med varandra, men då hann vi inte kolla klart, så det gjorde vi idag istället. Imorse kollade vi på resten av Rosa serierna. Men vi hann inte med dom två sista för då kom mamma och hämtade mig för jag skulle hem. Och Sara skulle nånstans (kommer inte ihåg vart =P)
Nu sitter jag iallafall och har tråkigt. Kom hem från Värmland igår. Och idag kom jag hem för första gången på nästan en vecka. På måndag ska jag och pappa till kebnekaise och vandra där ;). Det ska bli kul.
Jag glömde min USB-kabel i Värmland, så inga bilder blir det (men det blir det ju nästan aldrig heller =P)
Nu ska jag spela lite Sims 3, kul kul.

Ses och kanske hörs =)

07:32

Morrn, morrn! Idag vaknade jag väldigt tidigt. Kl är 07:32. 
Just nu är jag i Värmland med mamma och brorsan. Vi kom hit i Söndags. I Måndags åkte vi bil till Klarälven för vi skulle åka flotte där, i tre dagar. Det var mamma, brorsan, jag, morfar och min morbror som åkte. Den var 16 kvadratmeter. Vi kunde fått en som var 24, men vi orkade inte vänta på att den skulle komma. 
Sedan så började flotteturen nerför Klarälven. Jag behövde stänga av min mobil och fick sätta på den på kvällen för att kolla om jag fick några sms eller om någon hade försökt att ringa mig. Eftersom vi var omringade av vatten i tre dagar, så fanns det ju ingen el och därföra kunde jag inte ladda mobilen. På kvällarna åkte vi i land och campa. Det fanns olika camping ställen, men vi sov bara på ett camping ställe en natt för vi ville leva vildmarksliv, så vi campade på det första (eller andra) bästa stället vi hitta ;). Flotten gick ungefär 2 kilometer i timmen (km/h) men ibland gick den fortare och ibland stannade den nästan för det var sån motvind.
Kan kanske lägga upp några bilder på flotteturen senare, men nu ska jag göra något helt annat ;).

Hare bra!! =)

RSS 2.0